Lifestyle – DJing & Vlogging by PartyBusta

Consider ca DJingul a evoluat atat de multa incat a devenit un stil de viata.
Echipamentele de DJ au evoluat, stilul de mix a evoluat, muzica noua este la putere si totul se schimba extrem de rapid. Toata activitatea de DJ a luat amploare si a inceput sa fie luata din ce in ce mai mult in serios.
A aparut o scoala de DJ, inca una si inca una, locuri unde un DJ incepator poate sa invete lucruri noi si sa evolueze corect. Marketing-ul din indistria DJingului a inceput sa isi simta prezenta si companiile sa fie din ce in ce mai interesate de DJii care au devenit artisti in toata regula.
Un DJ din Romania nu mai inseamna un simplu om care pune muzica ci un artist adevarat, complex, cu management, marketing si un lifestyle corespunzator.
Prin episoadele vlogului meu vreau sa va arat cat mai multe aspecte din viata unui DJ din Romania, prezentand activitati muzicale, viata de turneu, calatorii, activitati de studio, influente asupra vietii personale atunci cand esti artist, echipamente de DJ, review-uri si unboxing-uri de toate felurile, incluzand atat echipamente de DJ cat si echipamente sau gadget-uri pe care le folosesc la activitatile adiacente vietii de DJ.
Nu uita sa apesi butonul subscribe pentru a sta la curent cu toate episoadele.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *