Pioneer DDJ-SR

Pioneer DDj-SR

DDJ-SR_Angle-800x400O consola care iti ofera un confort excelent la orice tip de eveniment. Cu o constructie foarte serioasa, o multime de functii pentru control si un design creat special pentru a veni in ajutorul tau, DDJ-SR este consola perfecta pentru utilizatorii Serato DJ.

pads

Pad-urile excelente pentru orice tip de prestatie sunt favoritele DJ-ilor cand vine vorba de creativitate live. Cu ele poti accesa Hot-CUE-uri, Roll-ul, Sampler-ul sau Slicer-ul. Mai mult, prin functia Pad Plus ai acces la alte interfete tactile pentru control, cum ar fi efectele sau Trans PAD.

jog

Jog-urile cu o dimensiune mare, vin in ajutorul celor care vor sa foloseasca tehnici de Scratching sau beatjuggling, acestea avand o rata de raspuns si o acuratele excelenta.

serato-dj-logo-600x600_1_1

Consola are o mapare nativa pentru Serato DJ, cu butoane dedicate pentru efecte, functii avansate cum ar fi Beat Jump, Slip Mode sau Quantize, accesibile prin simpla conectare a acesteia la laptop.


Este Pioneer DDJ-SR potrivita pentru tine?

Cu siguranta Pioneer DDJ-SR este recomandata pentru o mare varietate de DJ.

Esti DJ de Club?
E usor sa te hotarasti. Este compacta, rezistenta, de durata si te ajuta la orice tip de mix.

Esti un DJ care merge la evenimente private de genul Nunta sau Botez?
O sa iubesti consola asta! Jogurile te ajuta foarte mult atunci cand mixezi un gen muzical ne-quantizat, muzica veche, muzica inregistrata live sau orice alt tip de muzica, iar Serato DJ te ajuta foarte mult datorita beat-grid-ului variabil pe care il setezi in functie de melodie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *