DJM S9 by: Pioneer – PartyBusta Performance Powered by: Audiovision (VIDEO)

DJM-s9

Mixerul perfect pentru orice turntablist. Ai toate functiile la indemana, noul crossfader Magvel este visul oricarui pasionat de scratch, iar cand vine vorba de efecte, totul este asezat perfect.

Pot sa spun ca Pioneer a dat lovitura pe piata turntablismului cu noul mixer. Cand il folosesti este cu adevarat impresionant. Totul este exact cum trebuie sa fie, de la ergonomie, pana la sunet si design.

Cele doua interfete audio integrate, confera un confort sporit cand vine vorba de schimbul dintre DJ sau chiar atunci cand vine vorba de un Back-to-Back. Calitatea audio este impresionanta, S9 avand pana acum cel mai bun sunet din toata gama Pioneer, interfete audio avand o rata de semplare de 24 Biti si o frecventa de pana la 48 Khz.

Padurile sunt bine construite, avand sensibilitate chiar si pe margini, iar tu nu esti nevoit sa apesi cu putere atunci cand vrei sa activezi un Cue-Point sau un Sample.

Toate functiile sunt la indemana si nu mai este nevoie de interfata audio externa, de controller, de multe cabluri sau alte accesorii. Ai mixer, interfata audio, super efector, controller, super crossfader si fadere, in concluzie ai o adevarata capodopera in mixere pentru turntablisti.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *