Pioneer S-DJ50X PartyBusta (REVIEW) Powered by: Audiovision


Pioneer S-DJ50X sunt o serie de monitoare active, de dimensiuni mici, proiectate atat pentru DJ cat si pentru producatori.

Daca ai un studio de dimensiuni mai mici, daca produci sau repeti acasa, puterea lor este exact ce iti trebuie. Difuzorul pentru frecventele inalte are o putere de 15W, iar difuzorul pentru frecventele medii si joase are o putere de 35W, avand un total de 45W pe fiecare monitor.

Sunetul este natural, destul de plat, redand materialele audio asa cum sunt ele, original, insa ai posibilitatea sa faci mici ajustari in functie de preferinte cu ajutorul Eq-ului pentru frecvente.
Porturile pentru intrare sunt de trei tipuri: XLR, TRS si RCA, astfel poti conecta cu usurinta echipamente de DJ, computerul sau mobilul.

Pioneer S-DJ50X

Pe langa aceste functii, S-DJ50X vin si cu o functie suplimentara pentru sleep, iar in momentul in care nu mai asculti muzica si monitoarele nu mai primesc semnal timp de 25 de minute, acestea se opresc automat si repornesc automat in momentul in care semnalul reapare.

S-DJ50X sunt monitoare excelente, cu sunet bun, design modern, robuste si de durata, monitoare pe care personal le folosesc zilnic in studio.

Poti cumpara Pioneer S-DJ50X de la Audiovision
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *