Reloop RP-7000 PartyBusta Performance (VIDEO)

Reloop RP-7000
Toata lumea vrea Technics, eu aleg Reloop.

RP-7000 este cu siguranta un pick-up pe care te poti baza  cand vine vorba de turntablism. Motorul este de departe o opera de arta, bratul si pitch-ul digital au o stabilitate perfecta, iar constructia solida ofera confort si siguranta oricarui DJ.

Daca fac o comparatie intre Rp-7000 si Technics, relizez ca cei de la Reloop au facut un pick-up superior. In primul rand motorul are o putere mult mai mare, lucru esential pentru turntablism, scratch-ing si body-tricks. Pitc-ul iti confera o libertate mult ami mare, avand posibilitatea sa mergi pana la 50%, iar faptul ca totul la pitch este digital,confera o stabilitate perfecta. Butonul secundar de Start/Stop vine in ajutorul ingeniosilor care realizeaza rutine sau body-tricks-uri. bratul este stabil, robust cu un design modern. Pe langa toate aceste diferente, RP-7000 are o conexiune de tip RCA, lucru excelent in comparatie cu Technics-ul, varianta in care atunci cand apare o problema la un cablu trebuie sa desfaci tot aparatul.

In opinia mea, RP-7000 inlocuieste cu brio vechile Technics din multe puncte de vedere si sa nu ignoram nici aspectul pretului care este foarte decent.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *