Traktor Kontrol S5 Review (VIDEO)


Un controller bine lucrat, ergonomic, compact si usor de transportat. Cu o mapare intuitiva si excelenta pentru utilizarea cu Stems, Kontrol S5 este variata mai mica a lui S8, recomandat celor ce folosesc stems sau mixeaza genuri muzicale quantizate.

La prima vedere ai impresia ca ii lipsesc functii, insa imediat ce descoperi maparea ingenioasa, realizezi ca ai toate functiile la indemana si totul este usor.

Daca vrei sa iti pui creativitatea la incercare cu Stems-urile si nu vrei sa sari direct la S8 sau nu ai nevoie de toate functiile pe care le are S8-ul, S5-ul este consola care o sa te faca sa iti placa mai mult sa mixezi.
Din pacate, in comparatie cu S8, nu dispune de intrari phono sau mai multe intrari line, astfel esti nevoit sa folosesti doar internal mode.

Una peste alta, Kontrol S5 este o consola solida, puternica, perfecta pentru un DJ modern care vrea sa incerce ceva nou, un DJ indraznet si creativ, aceasta fiind recomandata pentru utilizarea cu genuri muicale quantizate, lipsa jog-urilor putand crea dificultate atunci cand vine vorba de muzica inregistrata live sau  orice alt gen de muzica ne-quantizat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *